ours logo ours logo
kupovina vina i rakije
Za iznos veći od
0 dinara
besplatna dostava BESPLATNA DOSTAVA
Povraćaj novca za neotvorenu robu kupovina vina i rakije ZA PROSLAVE
Purissima logo

BEZ glutena, BEZ trans masti, BEZ aditiva, BEZ konzervansa, BEZ pojačivača ukusa, BEZ veštačkih boja, BEZ dodatih aroma

Purissima namazi su nastali u kućnim uslovima, te prvobitno i nije postojala namera da se razvija industrijska proizvodnja.
Namazi koje su napravili bili su namenjeni za njih i njihove najbliže. Kao takvi, pokazali su se izuzetno interesantnim svim članovima porodice, pa čak i onim najmlađim, jer ne sadrže nijedan štetan i neprirodan sastojak, a pritom su ukusni i dobri za kombinovanje sa raznim namirnicama. Nakon što su i njihovi prijatelji pokazali isto oduševljenje ovim namazima, došli su na ideju da naprave identičan proizvod u industrijskim uslovima.
Ponosni su jer su uspeli da naprave namaz koji može da se proizvodi industrijski, a da i dalje ostaje prirodan, čist i ukusan.
Cilj samog projekta bio je dokaz da primenom savremenih tehnologija može da se napravi potpuno prirodan, čist i nutritivno izbalansiran, a pri tome vrlo ukusan proizvod, bez korišćenja štetnih sastojaka radi produžetka roka upotrebe ili popravljanja ukusa.
Ime Purissima poteklo je od izvedenice italijanske reči „puro“ što znači „čisto“.
Osnovni sastojci su semenke suncokreta i indijski orah. Puro znači čisto, a čisto znači BEZ glutena, BEZ trans masti, BEZ aditiva, BEZ konzervansa, BEZ pojačivača ukusa, BEZ veštačkih boja, BEZ dodatih aroma. BEZ svega što je štetno.


Purissima Classic
230,00 din
Purissima Mediteran
230,00 din
Purissima Vlašac
230,00 din

Info

Pun naziv:

Privredno društvo za trgovinu i usluge OURS 2017 d.o.o.

Skraćeni naziv:

OURS 2017 d.o.o.

PIB:

110366093

Matični broj:

21343382

Žiro-račun:

160-494588-24

Dokumenta

Kupovina i dostava proizvoda:

OVDE

Politika privatnosti:

OVDE

Kontakt