BESPLATNA DOSTAVA
Za iznos preko 3.000,00 dinara

ZA PROSLAVE
Povraćaj novca za neotvorenu robu

BESPLATNA DOSTAVA
Za iznos preko 3.000,00 dinara

ZA PROSLAVE
Povraćaj novca za neotvorenu robu

DOBRA VODA.. VINA JOŠ BOLJA!

VINARIJA VINIS

Vinarija Vinis iz sela Dobra Voda, koje se formalno nalazi u sastavu Jagodine, svoj nezaustavljivi hod ka vrhu srpske (pa i evropske) vinske scene započinju samim pojavljivanjem prve boce 2011 godine. Tiho i nenametljivo, suvim kvalitetom, Vinarija Vinis se organski (bez banalnih marketinških trikova) nameće sve većem broju poklonika vina.
U sastavu vinarije je „aktivnih“ od starta 6.5 hektara, mudro postavljenih i projektovanih zasada, na maksimalno osunčanom položaju (250 – 300m, nadmorske visine). Od sortimenta, tu imamo šardone, merlo i kaberne sovinjon. Neverovatan položaj vinograda i idealno ukomponovano zemljište pružaju izuzetnu podlogu za proizvodnju isključivo i jedino vrhunskih vina.

Dugovečnost inoksnog šardonea (više od 7 godina „raste“ sa lakoćom) i suptilna trajna moć internacionalne mlavsko – moravske crvene kupaže predstavljaju garant da se u Dobroj Vodi prave nesvakidašnja vina. Na kvalitet Vinisa nisu mogle biti imune ni inostrane sudije. Uvek medalje, a bude tu i trofeja. Vinis Merlot & Cabernet Sauvignon iz 2012 – te, spada u sam vrh srpskog vinarstva uopšte. Prestižno takmičenje u Briselu (Concours de Mondial) i veliko zlato. Dakle, preko 95 poena na takvom takmičenju je ovo vino lansiralo, sa njegovim tvorcima, u orbitu. Tu su i medalje sa Decantera, iz BordoaBudimpešte

Posetite sajt vinarije Vinis

VINARIJA VINIS

U najlepšem krajoliku ovog sela,na celodnevno osunčanim brežuljcima na 250-300 m nadmorske visine
sa zemljištem idelanim za vinovu lozu rasprostrlo se 6,5 h vinograda porodice Nikolić zasađenog visokokvalitetnim sortama.

Quick Navigation

Morate imati više od 18 godina da pristupite sajtu

Potvrdite Vaše godine

×

Cart