BESPLATNA DOSTAVA
Za iznos preko 3.000,00 dinara

ZA PROSLAVE
Povraćaj novca za neotvorenu robu

BESPLATNA DOSTAVA
Za iznos preko 3.000,00 dinara

ZA PROSLAVE
Povraćaj novca za neotvorenu robu

VINA U KOJIMA SVAKO MOŽE PRONAĆI SVOG FAVORITA

VINARIJA KOMAZEC

Vinarija Komazec je prva registrovana vinarija u Inđiji.
Iako mlada, na festivalima i takmičenjima vina širom naše zemlje osvojaju brojna vrhunska priznanja i trofeje.
Nekadašnji strastveni pecaroš i ljubitelj vina, sada je proizvođač vina i ljubitelj vina. Sva vina iz njihovog asortimana proizvode se isključivo od grožđa iz sopstvenih zasada iz vinograda nadomak manastira Grgeteg pod Fruškom Gorom. Time se garantuje kvalitet u svakoj boci. A u zasadima vinarije Komazec su Palava, Chardonnay, Rajnski Rizling, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc i Carmenere.

Ovde bi smo od svega izdvojili tri sorte naglašavajući vam time šta morate probati. Sorta Palava je nepoznanica na našim prostorima, ali velikom brzinom osvaja potrošače ali i nagrade pa time želimo reći da  je krajnje vreme za upoznavanje sa ovom sortom grožđa. Rajnski rizling iako svima već uveliko poznata sorta, iznenadiće vas voćnim aromama i lakoćom a u krajnjoj završnici ubediće vas da je ovo sorta koju ne treba zapostavljati, dok sortni Cabernet Franc je posebno interesantan sa snažnim aromama plivajući dugo u after taste-u.
Ako ste pravi ljubitelj vina i ako zaista prepoznajete kvalitet onda je vreme da se upoznate sa vinarijom Komazec.

Posetite sajt vinarije Komazec

VINARIJA KOMZEC

POGLEDAJTE GALERIJU

VINARIJA KOMAZEC

Ako ste ljubitelj vina i cenite kvalitet i prave vrednosti, Vinarija Komazec u Inđiji je mesto koje treba da posetite. Iako mlada vinarija, već je prepoznata širom naše zemlje i nagrađivana na festivalima u Vršcu, Irigu, Temerinu, Rivici i drugim mestima.

Quick Navigation

Morate imati više od 18 godina da pristupite sajtu

Potvrdite Vaše godine

×

Cart