BESPLATNA DOSTAVA
Za iznos preko 3.000,00 dinara

ZA PROSLAVE
Povraćaj novca za neotvorenu robu

BESPLATNA DOSTAVA
Za iznos preko 3.000,00 dinara

ZA PROSLAVE
Povraćaj novca za neotvorenu robu

KROZ SPOMENIKE KULTURE U VINARIJU…

VINARIJA ACUMINCUM

Vinarija Acumincum je osnovana 2011. godine u Starom Slankamenu. Nosi naziv po rimskom utvrđenju Acumincum, koje se nalazi na brdu iznad Starog Slankamena, a u prevodu znači – mesto na brdu. Kapaciteta do 20.000 litara, Vinarija Acumincum se svrstava u male vinarije. Orijentisanost na proizvodnju isključivo crvenih vina i relativno mali kapacitet Vinarije nam omogućavaju da se posvete postizanju visokog kvaliteta vina.

Vinogradi se nalaze na padinama iznad Starog Slankamena. Zbog položaja, odlika klime i kvalitetnog zemljišta u vinogradima uspeva Širaz, sorta koja nije karakteristična za naše podneblje. Savremenom tehnologijom proizvodnje i odležavanjem u podrumu Vinarije Acumincum postižu kvalitet i karakteristike vina kojim se ponose. Vino proizvode isključivo od grožđa iz sopstvenih vinograda.

Posetite sajt vinarije Acumincum

VINARIJA ACUMINCUM

Vinarija Acumincum se izdvaja po izuzetnom ambijentu koji predstavlja mešavinu savremene arhitekture i dizajna sa bogatom istorijom kako Vinarije tako i Starog Slankamena, odličnim crvenim vinima od kojih s ponosom izdvajamo Širaz i Pinot Noir, i slavnom lepotom Dunava.

Quick Navigation

Morate imati više od 18 godina da pristupite sajtu

Potvrdite Vaše godine

×

Cart