BESPLATNA DOSTAVA
Za iznos preko 3.000,00 dinara

ZA PROSLAVE
Povraćaj novca za neotvorenu robu

BESPLATNA DOSTAVA
Za iznos preko 3.000,00 dinara

ZA PROSLAVE
Povraćaj novca za neotvorenu robu

PREFINJEN UKUS VRHUNSKOG KVALITETA

PODRUM PEVAC

Moderni petao…

Podrum Pevac nalazi se u srcu Šumadije, a proizvodni pogon smešten je nedaleko od Kragujevca, u selu Cvetojevac. Već dobro poznate rakije, i izvan Šumadije, destilišu se na tihoj vatri sa dve destilacije. estilat odležava u hrastovim i duduovim buradima, gde rakija dobija specifičnu boju i aromu. Rakijama podruma Pevac je teško reći ne. 

Velika ljubav prema ovom poslu i iskustvo u proizvodnji rakije iznedrilo je ideju da se prošire i na proizvodnju vina.

Vina podruma Pevac poseduju jedan redak kvalitet u moru prebogate ponude vinske Srbije. Radi se o onoj komponenti do koje se najteže stiže, a to je prepoznatljivost i posebnost.  To danas čine sa velikom radošću i bezbrižno. Podrum Pevac poseduje vinariju kapaciteta oko 20.000 litara, a u okviru vinarije nalazi se i barik podrum namenjen odležavanju vina.

Vina Podruma Pevac poseduju jedan jako redak kvalitet u moru prebogate ponude vinske Srbije. Radi se o onoj komponenti do koje se najteže stiže – prepoznatljivost! Tamjanika i šardone kod belih, a kaberne fran u roze varijanti, sorte su trenutno u fokusu mlade vinarije Podrum Pevac.

Zanimljive bele etikete sa crtežima i nazivi vina prosto mame vinoljupce koje će iznenaditi visok tehnološki kvalitet vina. Šardone u klasičnoj i barikiranoj varijanti kao gastronomsko vino i tamjanika kao aperitivno, te roze kaberne fran Kukuriku, ostaju upamćeni već pri prvom susretu i lepim balansom predskazuju još više domete ove vinarije u godinama koje slede.

Posetite sajt vinarije Pevac

VINA IZ PEVAC PONUDE

VINA PEVAC

 

VINA I RAKIJE PODRUMA PEVAC

POGLEDAJTE GALERIJU

PODRUM PEVAC

Destilerija “Pevac” postala je simbol očuvanja tradicije i implementiranja najsavremenije tehnologije koja rezultira prefinjenim ukusima rakija i vina vrhunskog kvaliteta.

Quick Navigation

Morate imati više od 18 godina da pristupite sajtu

Potvrdite Vaše godine

×

Cart